Realty World Türkiye

DERYA ALTUNTAŞ

Bana Ulaşın

DERYA ALTUNTAŞ

DERYA ALTUNTAŞ

Optimum Danışman
Yıldız Gayrimenkul

+90 505 225 87 06
deryaaltuntas@realtyworld.com.tr
+90 242 227 82 82

Siteler Mah. Uncalı Cad. Karaca Sit. A Blok Dükkan 1 ( Uncalı 16. Noter Yanı) Konyaaltı/ Antalya

Hakkımda

Meslek HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM
Özgeçmiş Derya ALTUNTAS 1977 Isparta doğumluyum. Ancak, hayatımın ilk 29 yılını Ankara'da geçirdim. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunuyum. Okuldan sonra sırasıyla Doğan Medya Grubu, EGS Bank ve Sanofi Aventis firmalarında çalıştım. 2012-2017 yılları arasında eşimin işi nedeniyle bulunduğum Eskişehir'de SARAR Giyim'de İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştım. 2017 yılında doktor olan eşimin tayini nedeniyle geldiğimiz Antalya'da, daha önce alıcı ve yatırımcı tarafında bulunduğum ve hep ilgimi çeken gayrimenkul sektöründe çalışmaya başladım. İletişim Fakültesi'nde almış olduğum pazarlama eğitimim, geçmiş iş hayatımdaki satış ve pazarlama tecrübem Realty World Yıldız Gayrimenkul kurumsal çatısı altında birleşti. Size; tam da ihtiyaçlarınıza uygun, doğru fiyatlandırılmış, güvenli bir alışveriş ile mutluluğa kapı açmanızı sağlamayı vaad ediyorum. Tüm emlak alım, satım ve kiralama konularında yardım ve çözüm için buradayım.

Müşteri Yorumları

Sibel Şekerci
11.10.2023

Derya Hanım,öncelikle büyük karar verme aşamasında olan kişilere güven veriyor.Sizin sormayı düşündüğünüz konuları ayrıntılı olarak kendiliğinden anlatıyor.tüm sorularınıza içtenlikle ve ayrıntılı olarak cevap veriyor.kendisi ile bundan sonraki hayatımızdaki tüm taşınmaz alım-satımlarda çalışmak istiyoruz.

Sibel Şekerci
10.10.2023

Derya Hanım,görüşmenizde kendinizi güvende hissettiğiniz biri.sormak isteyebileceğiniz her şeyi düzgün bir anlatımla kendiliğinden anlatıyor.tüm sorulara tatmin edecek şekilde cevap veriyor.her zaman kendisi ile çalışmak isterim,herkese de tavsiye ederim

Danışman Hakkında Yorum Yaz